سپتامبر 14, 2019 Editoral اخبار نیروهای مسلح, اختصاصی, اسلایدر دیدگاهها برای توقف در آشیانه ای دربسته؛ راز سر به مهر مرگ مشکوک ستاری و فرماندهان نیروی هوایی بسته هستند
امیر فرشاد ابراهیمی / بخش فارسی ایران بریفینگ / مرگ مشکوک فرماندهان نیروهای مسلح البته به زمان جنگ فقط مربوط نمیشود، قهرمانان زنده جنگ ایران و عراق، فرماندهانی که در آن سالها نامور بودهاند پس از جنگ نیز یکی پس از دیگری کشتهشدهاند .
در ادامه باید پرداخت به کشته شدن بیش از ۶ فرمانده ارشد نیروی هوایی ارتش پس از جنگ مشهور تر از آن است که کسی از آن مطلع نباشد : «در ۱۵ دی سال ۱۳۷۳ در نزدیکی فرودگاه اصفهان سرتیپ منصور ستاری فرمانده نیروی هوایی ارتش به همراه افسران بلندپایه نیروی هوایی، یاسینی (معاون هماهنگکننده و رئیس ستاد نیروی هوایی)، «مصطفی اردستانی (معاونت عملیات نیروی هوایی)، احمد شجاعی ( فرمانده مهندسی عملیات نیروی هوایی)، شریفی آجودان ستاد نیروی هوایی و ۸ تن دیگر از افسران ارشد نیروی هوایی در واقعهای که از انفجار و آتش گرفتن هواپیما تا نقص فنی و حتی سکته خلبان متفاوت است کشته شدند»
در قسمت پیش از محمد علی باقرزاده و گروه ضربت و یگان بیت الزهرا نهاجا گفته شد و جالب است که در واقعه سقوط هواپیمای حامل فرماندهان نیروی هوایی ارتش باز نقش پیشگیرانه گروه ضربت نهاجا و تلاش فرمانده وقت این گروه (فرمانده بعد از باقرزاده) را هم می بینیم و جالب تر اینکه اولین اقدام فرمانده بعدی نیروی هوایی ارتش ، سرتیپ بقایی انحلال گروه ضربت نهاجا بود!
پنجشنبه ۱۵ دیماه ۱۳۷۳ جلسه شورای فرماندهان پدافند هوایی به مدت سه روز در کیش برگزارشده بود، تیمسار ستاری قرار بود برای مراسم اختتامیه سخنرانی کند.
ساعت ۹ صبح به تیمسار یمینی اطلاع داده شد که هواپیمای تیمسار ستاری تا ده دقیقه دیگر در باند فرود میآید. یمینی بهاتفاق سایر فرماندهان جلسه را تعطیل کردند و به استقبال تیمسار رفتند. هواپیمای تیمسار در باند نشست و او به همراه معاونان خود از آن پایین آمد و به سمت سالن برگزاری جلسه به راه افتاد. ستاری در جلسه دو ساعت سخنرانی کرد و سپس با همراهانش به مقصد اصفهان پرواز کردند.
ساعت حدوداً ۸ شب، خلبان سرهنگ جمشیدی به همراه کمک خود سرهنگ دوم خلبان جممنش هواپیمای جت استار را برای پرواز به سمت تهران آماده میکردند. تیمسار ستاری به همراه تیمسار اردستانی، شجاعی، یاسینی و دیگر همراهان به پای هواپیما آمده و پس از خداحافظی سوار بر هواپیما شدند.
توقف هواپیمای حامل فرماندهان در فرودگاه کیش کمتر از ۱۰ ساعت بوده و طبق پروتکل امنیتی فرودگاه در توقف کمتر از ۱۰ ساعت هواپیما می تواند در رمپ پرواز توقف داشته باشد، اما هواپیمای جت حامل فرماندهان در مدت زمان توقف در کیش به آشیانه هدایت می شود و چرای این امر جای سئوال است اما هرچه در آشیانه انجام گرفته ظاهرا فرمانده وقت یگان ضربت نهاجا از آن مطلع شده بود ، در این زمان مشکات با سرهنگ اکبری مسئول حفاظت اطلاعات اصفهان تماس میگیرد و اطلاع میدهد به تیمسار ستاری اطلاع دهید پرواز به تهران را کنسل کنند اما این خبر هرگز به ستاری و تیم همراهش نمیرسد، مشکات ساعاتی بعد از طریق برج مراقبت فرودگاه دوشان تپه متوجه میشود که پرواز انجامشده وی از برج مراقبت دوشان تپه از خلبان جمشیدی موقعیت میخواهد و در ساعت ۲۰: ۴۲ اینگونه جواب میآید: «در حال گردش برای فاینال هستیم» و ناگهان ارتباط با برج مراقبت قطع میشود.
ساعاتی بعد مشخص میشود هواپیمای جت نیروی هوایی در فاصله ۶۴ کیلومتری فرودگاه در جاده نائین – یزد سقوط کرده و منصور ستاری به همراه سرتیپ یاسینی (معاون هماهنگکننده و رئیس ستاد نیروی هوایی)، سرتیپ مصطفی اردستانی (معاونت عملیات نیروی هوایی)، احمد شجاعی، رزاقی، خلبان جم منش کمکخلبان، ریاحی، شریفی مسئول دفتر ستاری، خلبان جمشیدی خلبان پرواز و سنایی، محتشمی، محسنی و پورزادی از اعضای گروه ضربت نهاجا همگی کشته میشوند.
چند ماه بعدازاین حادثه بازنشستگی مشکات به او ابلاغ میشود، ازاینجا به بعد گروه ضربت نهاجا از نیروی هوایی به ستاد فرماندهی کل قوا منتقل میشود مأموریت انتقال و فرماندهی گذار گروه ضربت از نهاجا به ستاد کل را سرتیپ احمد میقانی بر عهده داشته که هماکنون جانشین معاون اشراف ستاد کل نیروهای مسلح هست.
گروه ضربت نهاجا که هماکنون بانام «کمیته اقدام مشترک آجا» خوانده میشود و فرماندهی کمیته اقدام مشترک ارتش هماکنون با «سرهنگ مجتبی دلاوری» است که اطلاعات چندانی از وی در دست نیست، وی پیشازاین مسئولیتهایی همچون ، فرمانده حفاظت اطلاعات آمادگاه شهید کشوری ، فرمانده ایستگاه هوایی بابلسر و همچنین جانشین حفاظت اطلاعات دانشگاه هوایی شهید ستاری را بر عهده داشته.
مرگهای مشکوک فرماندهان نظامی در جمهوری اسلامی هرگز پایان نیافت و تا امروز نیز ادامه دارد.
این سلسله نوشتار را در #ایران_بریفینگ و شبکههای اجتماعی میتوانید با #مرگهای_مشکوک_نظامیان دنبال کنید.
فراخوان :
اگر شما هم از مرگ مشکوک یک نظامی در جمهوری اسلامی مطلع هستید با اطلاع به ما در تکمیل این مجموعه سهیم باشید.
اکتبر 04, 2019 دیدگاهها برای چرا رئیس اطلاعات سپاه در مورد ترور نافرجام قاسم سلیمانی دروغ می گوید؟ بسته هستند
سپتامبر 26, 2019 دیدگاهها برای فرمانده نیروی هوایی انجمن شعر تاسیس کرد بسته هستند
سپتامبر 22, 2019 دیدگاهها برای هشت سال جنگ و ای کاش تهران همه ایران نبود ! بسته هستند
آگوست 28, 2019 دیدگاهها برای مرگهای مشکوک و بدون توضیح در نیروی هوایی ارتش بسته هستند
دسامبر 02, 2019 دیدگاهها برای فعالیت مراکز مرتبط با حزبالله لبنان در آلمان ممنوع شد بسته هستند
نوامبر 28, 2019 دیدگاهها برای فساد میلیاردی بنیاد تعاون ناجا بسته هستند
نوامبر 27, 2019 دیدگاهها برای ۷۵۰۰ مامور بجای چراغهای تخریب شده در کشور بسته هستند
نوامبر 27, 2019 دیدگاهها برای بودجه یک روز بسیج : ۳ میلیارد و ۲۳۴ میلیون تومان بسته هستند
نوامبر 26, 2019 دیدگاهها برای کیهان خامنه ای به آخر خط رسیده است؟ بسته هستند
از جزئیات طرحی که امروز برای واگذاری این مؤسسات در مجلس اعلام وصول شده اطلاعی در دست نیست، اما در صورت تصویب نیز به نظر نمیرسد دولت اختیاری در زمینه واگذاری دو مؤسسه «کیهان» و «اطلاعات» به بخش خصوصی داشته باشد مگر آنکه این طرح با نظر و رضایت خامنه ای ارائه شده باشد ، امری که با توجه به عدم رغبت عمومی در سالهای اخیر نسبت به روزنامه های زیر نظر رهبری محتمل به نظر می رسد . در موضوع واگذاری مؤسسه «همشهری» نیز محمود میرلوحی، عضو شواری شهر تهران، اعلام کرده است که شواری شهر تصمیمگیری در این باره را به عهده شهرداری گذاشته است.دسامبر 02, 2019 دیدگاهها برای فعالیت مراکز مرتبط با حزبالله لبنان در آلمان ممنوع شد بسته هستند
برای جلوگیری از تامین مالی تروریسم و خرید اسلحه فعالیت مراکز مرتبط با حزبالله لبنان در آلمان ممنوع شد 🔹بر اساس گزارش آژانس اطلاعاتی هامبورگ در سال ۲۰۱۹ حدود ۳۰ مسجد و مرکز فرهنگی در آلمان به گروه شیعی حزبالله لبنان وابستهاند. 🔹بر اساس این گزارش که در روزنامه تاگساشپیگل چاپ برلین منتشر شده، این سازمان تروریستی از یک مرکز در برلین و همچنین چندین مکان دیگر در سراسر آلمان برای جذب نیرو و تامین مالی تروریسم و همچنین خرید تسلیحات بهره میبرد.نوامبر 27, 2019 دیدگاهها برای بودجه یک روز بسیج : ۳ میلیارد و ۲۳۴ میلیون تومان بسته هستند
بودجه «سازمان بسیج»: ۱۹،۶۷۵ برابر مجموع حقوق سالانه یک معلم، کارگر و بازنشسته ایرانی «سازمان بسیج مستضعفان»، موسوم به «ارتش ۲۰ میلیونی» از جمله نهادهای زیرمجموعه سپاه پاسداران است. «بسیج» در آذرماه سال ۱۳۵۸ بر اساس فرمان آیتالله خمینی با هدف «تحقق سخنان روحالله خمینی مبنی بر تشکیل هستههای حزبالله» تشکیل شد و امروز اصلیترین وظیفه آن، سرکوب اعتراضهای مردمی است. «بسیج» بویژه در جریان جنبش سبز، مسوولیت اصلی سرکوب معترضان در خیابانها را بر عهده داشت و در این راه از هیچ خشونتی دریغ نکرد. در همین خصوص، جدیدترین تصمیم «بسیج» نیز ایجاد «گشتهای محلهها» بویژه در شهرهای بزرگ است.